Om DKBU

Den danske bagerbranche,og relaterede brancher, har nu muligheden for at sætte nye mål, for den enkelte virksomhed, for den enkelte bager og konditor, og for dig og mig. Kvalitet er ordet. Kvalitet fra jord til bord, fra vand og mel til dej. Hele vejen igennem den enkelte virksomhed. Det er det, der skal drive og skabe bagværket. Det er den kvalitet hele branchen skal overleve på. I gennem snart 25 år, har jeg med det arbejde jeg har lagt i faget, været med til at sætte nye mål og højder. Stille og roligt, har vi sammen fået flyttet grænserne, for hvad der var opnåeligt og med rigtig mange gode resultater – med meget store og flotte fyrtårne, der viser vejen. Det er i den ånd, at jeg nu etablerer mig i egen virksomhed, for at kunne give endnu mere til de bagerier og konditorier, der vil være nyskabende i netop deres lokale område og som ønsker at være med helt fremme, hvor det er både sjovt og økonomisk indbringende. Dansk Bageriudvikling, DKBU, er navnet virksomheden, og det er det, det hele vil handle om og som skal skabe en ny fremtid for branchen. Her skal man kunne få råd og vejledning omkring:

  •   Bageriopbygning fra bunden. Rådgivning. Projektering og byggestyring.
  •   Køb og salg af bagerier.
  •   Driften, og ledelsen, af bageriet.
  •   Personaleledelse og coaching i bageriet og butikken, med gode råd og vink, sammen med arbejdsplanlægning og træning i samarbejde.
  •   Indretningen af butikken, fra gulv til loft og omkring opbygning af lokalerne.

Samarbejdspartnere Vi kan tilbyde etablering af og logistik i bageriproduktion omkring køle- frost sektionerne, med den stærkeste leverandør på området, KOMA fra Holland og afbagning i nogle af verdens bedste stik- og herdovne, herunder Tagliavini herdovnen fra Italien. Når du skal producerer dine deje, og røre/piske dine produkter, skal der naturligvis anvendes de nyeste og stærkeste maskintyper, fra Diosna/Boku. Disse er blot et lille udsnit af de samarbejdspartnere, jeg kan tilbyde produkter fra. Naturligvis sammen med et flot butiksindretningsprogram, med helt nye tiltag og disponeringsmuligheder. Unikke designs med materialevalg, der sætter nye normer.